28 mars 2016
16:00

Reymersholms IK

Referat: Västerhaninge IF - Reymersholms IK

Tråkigt med förlust men så är det ibland. Vi kan i alla fall säga att vi hade mycket boll. Första halvlek var det mest spel på Reymersholms planhalva. Trots det markanta spelövertaget var Västerhaninge oerhört trubbiga framåt. Spelet var för omständligt, för många touch och lite ängsligt. 0-0 i halvlek.
Andra halvlek jämnar spelet ut sig. Reymersholm kliver på lite hårdare och i samband med det så börjar Västerhaninge tappa boll. I den 70:e minuten frispark för Reymers lite lätt kalabalik och Reymers trycker in ledningsmålet. Lite onödigt, dålig markering och brist på aggressivitet. Sista tjugo mycket bollinnehav utan att för den skull riktigt hota. Istället är det Reymers som skapar den farligaste chansen med ett skott i ribban.